Spreker

pierre-spaninks spreker‘Ik kan Pierre Spaninks van harte aanbevelen als spreker voor uw bijeenkomst. Zijn verhaal is informatief en inspirerend, gaat in op actuele ontwikkelingen in maatschappij en politiek, en bespreekt de consequenties voor het zelfstandig ondernemerschap. Gecompliceerde informatie prettig toegankelijk gemaakt. Zet aan het denken.’
Tanneke Jansen, voorzitter ZZPRO Rotterdam

Voor opdrachtgevers
Leer hoe u de juiste zelfstandige professionals aan uw organisatie verbindt. Hoe u optimaal profiteert van hun motivatie, hun expertise, hun ervaring en hun netwerk. Zonder dat de fiscus uw arbeidsrelatie als een verkapt dienstverband kwalificeert en u het risico loopt op naheffingen en boetes.

Voor zelfstandige professionals
Leer hoe u samenwerkt met andere ondernemende professionals om de interessantste opdrachten binnen te halen. Van opdrachtgevers die uw inbreng op waarde schatten. Zodat u zich volledig kunt ontplooien. En u zich geen zorgen meer hoeft te maken om uw inkomen en uw sociale zekerheid.

Voor beleidsmakers en -uitvoerders
Leer wat de statistieken u niet vertellen. Bijvoorbeeld wie die zelfstandigen zonder personeel nu écht zijn. Wat hen drijft, waar ze naartoe op weg zijn, wat ze tegenkomen, hoe ze dat overwinnen. En wat ze nodig hebben om zich te kunnen ontplooien als ondernemende professionals.

Meer weten? Vraag Pierre Spaninks contact met u op te nemen.

Boek Pierre Spaninks via BNR of via Speakers Academy

‘Pierre Spaninks staat altijd klaar met een scherpe opinie over politiek, beleid en ondernemerschap. Hij voorziet u van onverwachte waarnemingen in de wereld van werk en ondernemen.’
Prof. dr. Erik Stam, hoogleraar Entrepreneurship, Utrecht University School of Economics